Naperokuja_hahmot.jpg

Yhteistyö 

Naperokujan päiväkodissa arvostetaan tiivistä ja mutkatonta kasvatuskumppanuutta perheen ja henkilöstön välillä. Aktiivisella yhteistyöllä voidaan tukea parhaiten lapsen yksilöllistä kehitystä ja kasvua. Päivittäiset jutteluhetket vanhempien kanssa ovat tärkein yhteistyön muoto.

Naperokujan päiväkodin www-sivuilla ilmoitetaan ajankohtaisista asioista, joita päiväkodissa on tapahtumassa. Tärkeistä ja kiireellisistä asioista ilmoitetaan vanhemmille tiedotteiden avulla. Naperokujan kuulumisia voi seurata myös Facebookista

Isänpäivän aikaan käydään lasten ja isien kanssa isänpäiväretkellä ja äideille järjestetään äitienpäivän aikaan omaa mukavaa puuhaa. Vanhempainiltoja ja grilli-iltoja pidetään muutamia kertoja vuodessa. Jouluna vietetään tietysti joulujuhlaa, johon kuuluu vieraana Joulupukki muoreineen. Joka vuosi järjestetään kevätretki johonkin mukavaan lapsiystävälliseen paikkaan, retket ovat olleet avoimia lapsen koko perheelle. Perheiden kanssa käydään myös tlp-keskustelut koskien lapsen kehitystä, hoidon kulkua ja perheasioita.